ChérieAgterberg.com


Een workshop is er op gebaseerd dat er in een korte periode wordt kennis gemaakt met een specifiek onderdeel van de teken- en schilderkunst.

Dit kan onder andere een techniek zijn. Zoals aquarel, pastel, potlood en acrylverf. Of het werken met een specifiek materiaal, bijvoorbeeld papier, collage, doek, hout of karton. Ook een onderwerp kan als basis van een workshop dienst doen, zoals een stilleven of landschap. Dit laatste kan op locatie. Bloemen, mensen en dieren zijn in een workshop geliefde onderwerpen.

Een workshop bestaat uit twee dagdelen. Deze dagdelen kunnen op één dag plaats vinden. Eventueel verdeeld over twee dagen. De workshop wordt aan personen en aan groepen aangeboden. Een groep bestaat maximaal uit acht personen . De groep stelt u zelf samen. Dat kan een groepje vrienden of familie zijn. Ervaring is niet vereist. Creativiteit echter wel.

Er is veel mogelijk. Voor meer informatie en het samenstellen van een workshop kunt u reageren op mijn mailadres: cherieagterberg@live.nl


Chérie Agterberg van der Poel
Woesterweg 17
8166 HB Emst (gem. Epe)
Tel. 0578-660356
cherieagterberg@live.nl


puursang.comFourConcepts.nl